Rob Tuinstra (links) wordt in het zonnetje gezet door de clubleiding van AV  DEM.
Rob Tuinstra (links) wordt in het zonnetje gezet door de clubleiding van AV DEM. ((Foto: Aangeleverd))

Rob Tuinstra vrijwilliger van het jaar

BEVERWIJK - Tijdens de jaarlijkse avond voor de vrijwilligers van atletiekvereniging DEM is de vrijwilliger van het jaar gehuldigd. De jaarlijks terugkerende vrijwilligersavond is een uiting van waardering voor alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor de club.

Huldiging door AV DEM

In nauwe samenwerking tussen het bestuur en de Werkgroep Vrijwilligersbeleid reikt AV DEM elk jaar een prijs uit aan die vrijwilliger die zich, vooral in het afgelopen jaar, op bijzondere wijze heeft ingezet voor de vereniging. Uiteraard geldt daarbij altijd het principe dat alle vrijwilligers van AV DEM voor deze prijs in aanmerking komen.

Dit jaar viel deze eer te beurt aan Jan van Hout. Aan voorzitter Rob Tuinstra de eer hem de fraaie wisselbeker te overhandigen, welke Jan een jaar lang mag houden. Naast o.a. zijn jarenlange duinloop trainerschap maakt Jan zich al meerdere jaren voor onze vereniging nuttig als lid van de Werkgroep Accommodatiezaken. Of het nu gaat om schilderen, graven, verbouwen of reparaties, Jan is zo'n typische klusser die geen project uit de weg gaat.

''Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun inzet het afgelopen jaar en hopen dat we in 2020 weer op deze enthousiaste groep mogen rekenen'', aldus AV DEM.

Meer berichten