Leden van Verdienste benoemd

Algemeen
Astrid Limmen wordt tot Lid van Verdienste benoemd. Naast haar  DEM voorzitter Mark van de Ven.
Astrid Limmen wordt tot Lid van Verdienste benoemd. Naast haar DEM voorzitter Mark van de Ven. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Het Algemeen Bestuur van RKVV DEM benoemde onlangs wat Leden van Verdienste tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zo heeft voorzitter Mark van de Ven Astrid Limmen en Paul Bijok benoemd tot Lid van Verdienste.

Astrid Limmen maakt zich al jaren zeer verdienstelijk als vrijwilliger zowel op de achter- als op de voorgrond. Vele jaren bestierde zij de ledenadministratie.

Actief

De laatste jaren is ze voornamelijk actief achter de bar, in het paviljoen. Ze verzorgt de lunch voor de selectie, doet de koffiedienst op de zondag, het sleutelbeheer en is sinds vorig jaar lady-speaker tijdens de thuiswedstrijden van DEM-1. Samen met haar man Ton coördineert ze de taken voor de vrijwilligers.

Achtergrond

Paul Bijok is met name op de achtergrond zeer actief binnen Bestuur Voetbalzaken. In de zomer als iedereen geniet van een welverdiende vakantie, deelt Paul de teams, competities, trainingsvelden en kleedkamers in. Hij stelt trainers aan en begeleidt coördinatoren en Hoofd Jeugdopleiding in de uitvoering van hun taken. Ook voert hij gedurende het jaar evaluatiegesprekken met trainers en is de vertaler van het beleid in de uitvoering ervan. Tot slot is Paul een voortrekker geweest van de implementatie van voetbal-analyse, beleid jeugdopleiding en de nog lopende implementatie van de certificering.