Prijsvraag

Maak via Rodi kans op kaarten voor KaasPop!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Regio - Na een zeer geslaagde eerste editie van KaasPop Alkmaar in 2019 komt er ook weer een tweede editie van het pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken en wel in het Paasweekend op 11 april 2020.

In augustus begonnen de voorbereidingen voor KaasPop Alkmaar 2020 en ook dit jaar is er een fantastische line-up. Met als absolute hoofdact BLØF, aangevuld met Lange Frans & Baas B + band, Son Mieux, Nederpop All Stars met Henk Westbroek (Het Goed Doel) en Erik Mesie (Toontje Lager), The Sting, Uncle Harry's Punch en een surprise act. Wat houdt deze surprise act precies in? In samenwerking met Podium Victorie is KaasPop op zoek naar lokale bands die eigen repertoire spelen. Via Facebook worden de 6 beste bands gekozen die op 29 maart mogen optreden in Podium Victorie waarbij de winnaar gekozen wordt door een professionele jury en gaat optreden in het voorprogramma van Bløf. Geïnteresseerd? Ga naar www.kaaspopalkmaar.nl en meld je aan.

Ook dit jaar zal er een split-productie plaatsvinden, zaterdag 11 april 2020 KaasPop Alkmaar en op zondag 12 april het dancefestival Victorious met o.a. Chuckie, La Fuente, Ruben Vitalis, Harrie Snijders B2B Elias Chainboy, Diaz & Bruno, DJ Mem en meer. Tickets: www.kaaspopalkmaar.nl of www.victoriousalkmaar.nl.

Wil je kans maken op gratis kaarten voor KaasPop? Geef antwoord op onderstaande vraag en vul het formulier in.

Vraag: Wie is de hoofdact op KaasPop 2020?