Avondvierdaagse in Heemskerk en Beverwijk vanwege corona afgelast

Algemeen
De avondvierdaagse van zowel Beverwijk als Heemskerk gaat niet door.
De avondvierdaagse van zowel Beverwijk als Heemskerk gaat niet door. (Foto: Aangeleverd )

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Vanwege de huidige ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus Covid-19) en het besluit dat onze landelijke regering heeft genomen om alle evenementen tot 1 juni niet door te laten gaan heeft het bestuur van de WSV Avondvierdaagse Noord-Holland besloten om de avondvierdaagse van Heemskerk en Beverwijk af te gelasten.

De avondvierdaagse van Heemskerk zou dit jaar plaats vinden van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni en de avondvierdaagse van Beverwijk een week later van dinsdag 9 juni t/m vrijdag 12 juni. 

''Natuurlijk betreuren wij het ten zeerste, dat we geen evenement kunnen organiseren, waarmee we alle deelnemers ieder jaar weer een unieke belevenis bieden, maar begrijpen wij, dat dit nodig is om de veiligheid en gezondheid van iedereen te borgen. Uiteraard hopen wij te kunnen rekenen op uw begrip en zien we u graag na deze rare periode weer aan de start verschijnen. De avondvierdaagse van Heemskerk is in 2021 van dinsdag 18 mei t/m vrijdag 21 mei en de avondvierdaagse van Beverwijk is dan van dinsdag 8 juni t/m vrijdag 11 juni 2021. Via onze website www.wsva4dnh.nl kunt u meer informatie vinden over de avondvierdaagse van Heemskerk en Beverwijk'', aldus het bestuur van WSV Avondvierdaagse Noord-Holland.