Guido van de Logt nieuwe bestuurder Heliomare

Algemeen
Guido van de Logt, nieuwe bestuurder van Heliomare.
Guido van de Logt, nieuwe bestuurder van Heliomare. (Foto: Aangeleverd)

WIJK AAN ZEE - Vanaf 1 juni a.s. maakt Guido van de Logt deel uit van de Raad van Bestuur van Heliomare. Met zijn aantreden is de tweehoofdige Raad van Bestuur compleet. Samen met de huidige bestuurder Jan Welmers neemt hij de leiding van Heliomare op zich en zal bijdragen aan de ontwikkeling van het expertisecentrum voor onderwijs, revalidatie, arbeidsintegratie en bewegen en sport.

Van de Logt is een ervaren bestuurder in de ziekenhuis-, ouderenzorg, revalidatie en thuiszorg, verpleging en verzorging (VVT). Hij heeft interesse voor de maatschappelijke aspecten die een rol spelen om volwaardig mee te doen in de samenleving.

Van de Logt: “Ik vind dat Heliomare dat heel mooi doet, zowel voor kinderen als volwassenen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om te onderzoeken hoe we bij Heliomare nieuwe technologische mogelijkheden in zorg en onderwijs kunnen inzetten ter ondersteuning van cliënten en leerlingen. We zien dat door de coronacrisis daar al een versnelling in komt. Ik wil aan de verdere ontwikkeling daarvan graag mijn bijdrage leveren. Ik zie dan ook uit naar samenwerking met de professionals van Heliomare.”

o