Fit blijven ten tijde van corona

Partnerbijdrage
Personal trainer Gerard Sombroek van Fitbewust.
Personal trainer Gerard Sombroek van Fitbewust. (Foto: Aangeleverd)

IJMOND - Voor velen fungeert het huis als nieuwe werkomgeving. Mensen zitten veel en spenderen uren aan videocalls. We maken lange dagen, zitten lang in één bepaalde houding en hebben weinig stappen op de teller.

Het is belangrijk om fit te blijven: Gezond eten, voldoende slapen en blijven bewegen. Nek, rug en schouderklachten zijn vaak het resultaat van lang in dezelfde houding zitten. Een goede werkhouding is dus belangrijk, maar nog belangrijker is dat je regelmatig van houding wisselt. 10 verkeerde houdingen die je regelmatig wisselt, zijn beter dan één goede houding die je lang aanhoudt.

Helaas is de sportschool gesloten en moeten we zelf aan de slag. Kun je hierbij hulp gebruiken, dan biedt Gerard Sombroek van Fitbewust uitkomst met de introductie van zijn ‘Online Personal Coaching’ programma. Sombroek vertelt: ‘'Dit programma op maat is in deze tijden uitstekend geschikt om fit en vitaal te blijven terwijl je thuisgebonden bent.’'

FitBewust biedt voedingsbegeleiding gebaseerd op jouw wensen zodat je balans leert vinden in je voedingspatroon zonder honger. Tevens krijg je een zelfstandig trainingsschema afgestemd op jouw niveau met eventuele materialen die je thuis tot je beschikking hebt. Je krijgt instructievideos per oefening en een cardio work-out video. Vragen die je hebt kunnen via whatsapp gesteld worden. Ook zijn er contactmomenten via videocalls waarmee oefeningen doorgenomen kunnen worden.

Ook in tijden van corona sta je er niet alleen voor en kan je fit blijven onder professionele begeleiding. Een gratis intake kun je aanvragen via www.fitbewust.nl.