Anthony van Dongen keert na één seizoen Rijnsburgse Boys terug bij DEM

Algemeen
Anthony van Dongen versterkt de selectie van de Derdedivisionist uit Beverwijk komend seizoen.
Anthony van Dongen versterkt de selectie van de Derdedivisionist uit Beverwijk komend seizoen. (Foto: Ruud van den Booren)

BEVERWIJK - Goed nieuws voor DEM dat afgelopen vrijdag met het nieuws kwam dat Anthony van Dongen de selectie van Derdedivsionist uit Beverwijk weer komt versterken. Een welkome aanvulling voor de selectie van trainer Kiri Kalaitzis.

De succesvolle aanvaller van vorig seizoen bij DEM, in de Hoofdklasse, keert na 1 seizoen te hebben gespeeld bij Rijnsburgse Boys weer terug bij de 3e Divisionist uit Beverwijk. Voor de technische staf van de Wijkers en de supporters van DEM een goed bericht.

De reden van zijn verrassende terugkeer ligt vooral in het reizen naar Rijnsburg. Sportief ging het goed maar de laatste tijd, toen er nog werd gespeeld, had hij het wat minder naar zijn zin. Zijn ervaringen bij de club uit Rijnsburg hebben hem verder geholpen in zijn ontwikkeling als speler. Zoals hij zelf zegt heeft de jonge aanvaller veel geleerd in de 2e Divisie.

Plezier speelt dus een grote rol bij zijn terugkeer. Ook de contacten, die er altijd zijn gebleven, en zeker tevens het feit dat er veel waardering was voor Van Dongen, en de vriendschappen die hij altijd had bij DEM, waren een goede reden voor de Zaankanter om weer terug te keren.