Rondje Wijk aan Zee plaatst nieuwe infoborden

Algemeen
Ontwerpster Nicky Duin en voorzitter Paul Meiland onthullen het nieuwe infobord.
Ontwerpster Nicky Duin en voorzitter Paul Meiland onthullen het nieuwe infobord. (Foto: Aangeleverd)

WIJK AAN ZEE - De vitrinekasten op het Julianaplein en bij de Spar zijn voorzien van nieuwe informatieborden met wandelroutes van het Rondje Wijk aan Zee.

Nicky Duin maakte een prachtig ontwerp voor de plattegrond en het resultaat mag gezien worden. Met de financiële hulp van Stichting Triarcus voor de borden en de gemeente Beverwijk voor de nieuwe vitrinekast kunnen bezoekers zich eerst goed oriënteren op de verschillende te wandelen routes in en om Wijk aan Zee.

Er worden vier routes vermeld: 1. het grote Rondje om Wijk aan Zee of ook wel de Vloedroute genoemd; 2. de Dorpswandeling oftewel de Ebroute; 3. de Bunkerwandelingen; 4. de mobiele web.app Wandelen in oorlogstijd.

Dus ga lekker op stap en laat je verrassen door een afwisselend Zeedorpenlandschap met zijn bijzondere vegetatie door duinen, valleien en bos of doe de Dorpswandeling en maak kennis met het verleden van Wijk aan Zee. Wandelen is gezond, goed voor je conditie en vrijwel gratis. Het is de meest milieuvriendelijke vorm van recreatie en je komt op plekken, waar je normaal niet gauw komt. Als er dan nog allerlei interessante informatie over natuur, cultuur en historie onderweg op te snuiven valt, wordt ook de geest gevoed.

''We hopen dat binnenkort de groepswandelingen en bunkertochten opnieuw opgestart kunnen worden en de bunkers weer open gaan de 1e zondag van de maand. Tot ziens in Wijk aan Zee!'', aldus de mensen van Rondje Wijk aan Zee.

Vereniging Rondje Wijk aan Zee zoekt een PR medewerker voor publicaties in kranten, Facebook en website. Voel je je aangesproken? Neem dan contact via info@rondjewijkaanzee.nl, of Facebook.

 Het bord wordt al gelijk door bezoekers geraadpleegd.
Het infobord zelf.