Bibliotheek IJmond Noord organiseert Zomerleesbingo

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Blijf lekker lezen deze zomervakantie! Als ouder help je zo om het leesniveau van je kind tijdens de vakantie op peil te houden. Het kan zelfs het leesniveau verhogen. ''Samen zorgen we ervoor dat je kind tijdens de vakantie leeskilometers blijft maken'', aldus Bibliotheek IJmond Noord. Daarom organiseert Bibliotheek IJmond Noord ook dit jaar weer de Zomerleesbingo. Voor elk kwartier lezen kruist je kind een vakje aan en bij vijftien vakjes is het bingo!

De Zomerleesbingo-kaart is verkrijgbaar in de bibliotheek of te downloaden via de website.

Op de Zomerleesbingo-kaart staan verschillende vakjes die verwijzen naar de bibliotheek. Kinderen tot en met 17 jaar zijn na het betalen van vier euro inschrijfkosten gratis lid. In de zomer mag je de boeken zes weken lenen. Download vanaf 1 juli ook de gratis VakantieBieb-app met leuke luisterboeken en e-books voor op de tablet of telefoon.

En… als er vijftien vakjes afgekruist zijn, kan je kind tussen maandag 13 juli en zaterdag 22 augustus een leuke verrassing ophalen in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk. Neem wel de bingokaart mee! Stuur een leuke leesfoto in naar zomerleesbingo@gmail.com en maak ook nog eens kans op een leuke prijs! Meer uitleg vind je in het filmpje ‘Zomerlees-bingo 2020’, op het YouTube-kanaal ‘Jeugdbieb IJmond Noord’.