Korfballen met hele familie op één dag

Algemeen
Laatste kampioenschap van HBC aspiranten C1.
Laatste kampioenschap van HBC aspiranten C1. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Sporten met de hele familie op één dag. Dat kan vanaf september bij korfbalvereniging HBC. Dé korfbalvereniging van Heemskerk en Beverwijk gaat alle wedstrijden op zaterdag spelen. Een deel van de leden kan het zich nog herinneren. Voor de fusie 10 jaar geleden tussen CKV Heemskerk en KV Watervliet speelden de Heemskerkers met hun van oorsprong christelijke achtergrond ook op zaterdag.

HBC is van de zondag naar de zaterdag overgegaan

De vereniging heeft zich vorig jaar uitgesproken over het omschakelen van de speeldag van de senioren naar de zaterdag. Hierdoor ontstaat er een doorlopend geheel in het wedstrijdschema van de club.

De jeugd, vanaf 4 jaar, bijt ’s ochtends het spits af en het programma bouwt op naar de climax van de wedstrijd van de selectie. En het mooie is, de hele familie komt aan bod: vader, moeder, dochter en zoon! Want iedereen kan korfballen en dan ook nog eens samen. Korfbal is een gemengde sport. Korfbal is een echte familiesport. En iedereen is na de afgelopen periode toch toe aan samen en sporten.

Kom vanaf september eens kijken op het veld, Spoorsingel 82 in Beverwijk. Voor meer informatie: www.kvhbc.nl of mail naar secretaris@kvhbc.nl.

Schotoefening met verdediger met tennisracket op veilige afstand