Zes gezellige middagen op en rond het Kerkplein

Algemeen
De flyer van zomer op 't plein.
De flyer van zomer op 't plein. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Bibliotheek IJmond Noord, Stichting Welzijn Beverwijk, Kennemer Theater en Centrum voor de Kunsten organiseren op en rond het Kerkplein zes gezellige middagen voor 65-plussers.

Zomer op ’t plein: activiteiten speciaal voor 65-plussers

Met allerlei leuke workshops en proeverijtjes. Ontmoeting en gezelligheid staan voorop! En laat u zich vanwege corona nou niet weerhouden om te komen: Er wordt streng aan de coronamaatregelen gehouden, uw veiligheid staat voorop!

Geen inloop

Elke maandag van 13 juli tot en met 17 augustus staat een Europees land centraal: Frankrijk (13 juli), Spanje (20 juli), Turkije (27 juli), Duitsland (3 aug.), België (10 aug.) en Engeland (17 aug.).Er is geen inloop. De middagen beginnen om 14.00 uur en duren tot 16.00 uur. Men kan meedoen aan vier leuke activiteiten van elk een halfuur.

Elke maandag van 13 juli tot en met 17 augustus staat een Europees land centraal

Zo is er bijvoorbeeld een workshop met en over literatuur van het land. Leuk voor echte lezers, maar écht net zo leuk voor wie (bijna) nooit leest! Toegang: € 7,- per middag voor 4 workshops, inclusief koffie/thee, wat lekkers en een drankje na afloop.

Kaartverkoop

Kaartverkoop en meer info via www.bibliotheekijmondnoord.nl en bij de klantenservice in de bibliotheek. Telefonisch reserveren tijdens de openingsuren kan ook: 0251 – 228591.

De middagen zijn mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van het Oranjefonds, Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en de Rabobank.