De Bazaar stapt over op mondkapjes

Algemeen
Vanaf dit weekend mondkapjes dragen op De Bazaar.
Vanaf dit weekend mondkapjes dragen op De Bazaar. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Vanaf dit weekend stapt De Bazaar in Beverwijk over op mondkapjes en worden alle bezoekers van De Bazaar verzocht om een mondkapje te dragen. Deze maatregel is nodig, omdat de drukte toeneemt op De Bazaar en de veiligheid van de bezoekers centraal staat.

Het dragen van mondkapjes komt naast alle eerdere genomen maatregelen, zoals o.a. het markeren van looproutes, monitoren van drukte in de hallen, het aannemen van extra medewerkers om voor de naleving van de richtlijnen en extra schoonmaak te zorgen.

Geen mondkapje bij je? Geen nood. Mondkapjes zijn tegen kostprijs te koop bij alle belangrijke ingangen en bij het Infopoint op de Boulevard. Medewerkers en huurders van de Bazaar zullen samen met de BOA's bezoekers zonder mondkapje dringend vragen om een mondkapje op te zetten. Als het risico op besmetting desondanks toch hoog lijkt, sluiten we de toegang tot drukke gebieden totdat de drukte is weggeëbd, of wordt beperkte toegang ingesteld alleen voor mensen met mondkapjes. Dus: wil je van de Bazaar blijven genieten, draag dan een mondkapje.

''Om zorg te dragen dat wij voldoen aan de regels, gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig: Draag daarom een mondkapje'', aldus De Bazaar.