Organisatie onderbouw De Kennemers vastgelegd

Algemeen
De jeugd van De Kennemers in training.
De jeugd van De Kennemers in training. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Het goed en tijdig neerzetten van de organisatie bij de jongste jeugd bij een sportvereniging is altijd lastig.Het draait vaak om vrijwillige ouders of welwillende oudere jeugdspelers. Juist bij deze groeperingen heb je te maken met ouders die vaak nog niets met een club hebben of gewoon nog niet willen instappen, omdat zij eerst willen zien of hun zoon/ dochter het wel leuk vindt.

Toch is het nieuwbakken bestuurslid Petra Breckle van De Kennemers gelukt om het fundament van de jeugdafdeling van deze club, de onderbouw (Onder7 t/m Onder 10), qua organisatie vast te leggen. En knappe prestatie en moet De Kennemers leden een goed gevoel geven voor de toekomst.

Voor de Onder 7 zijn de trainers Stef Idema, Bart Nijman en Dario Uzelac vastgelegd en zal Ilse Dijkstra - Sanders de coördinatie op zich nemen. Deze groepering traint op zaterdag van 09.00 uur tot 10.00 uur. Ambitieuze ouders die de kinderen spelenderwijs het voetbal spelletje willen bijbrengen. Wanneer de trainingen weer gaan beginnen zal eerdaags weer bekend worden gemaakt via de website/ facebook van De Kennemers.

Bij de onder 8 zullen Erik van der Linde en Bekir Topcu de trainingen verzorgen en coördineert Erwin Brouwer deze groep. De training zijn op maandag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur (1e training op maandag 10 augustus). Leuk om te noemen is ook dat deze trainers aankomend seizoen een cursus voor pupillen trainer gaan volgen, wat de kwaliteit en variëteit van de trainingen zeker ten goede zal komen.

Voor de Onder 9 en 10 zijn Dario Wolvers, Thimo Velt en Melvin Post weer de trainers. Deze gediplomeerde jeugdtrainers schuiven gewoon met hun groep van afgelopen seizoen mee. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 17.30 uur tot 18.30 uur (1e training op maandag 17 augustus). Jeroen de Wit zal als coördinator op gaan treden bij de onder 9.

''Voor al deze groeperingen kunnen wij best nog wat spelers/ speelsters gebruiken'', zegt Petra Breckle. Wilt u meer informatie neem contact op met haar: jeugdbestuur@dekennemers.nl.

Afbeelding