Zomerschoonmaak van NME Beverwijk en kinderboerderij De Baak

Algemeen
Foto: Aangeleverd
Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK - Jouw buurt nog mooier met de Zomerschoonmaak van NME Beverwijk & kinderboerderij De Baak Langzaamaan zien we weer meer mensen op straat. Wil jij jouw buurt nog mooier maken? Houd een opruimactie. Op woensdagmiddag 26 augustus kun je jouw opruimpakket afhalen.

Activiteiten

Deze middag kun jij op kinderboerderij De Baak jouw eigen afvalopruimpakket ophalen. Hierin zit een afvalgrijper, een biologisch afbreekbare vuilniszak en een informatiekaart. Weet jij hoe lang het duurt voordat afval helemaal verdwenen is?

Pakket

Haal je pakket op en organiseer in jouw buurt je eigen opruimactie. Zo kun jij jouw eigen buurt schoner maken en meer leren over afval. Wat zullen de buren trots zijn op jou. Een schone wereld begint bij jezelf. Het afvalopruimpakket wordt gratis aangeboden door kinderboerderij De Baak en NME Beverwijk.

Ophalen gaat op inschrijving op een vast tijdstip. Het is dus noodzakelijk om vooraf aan te melden. Meld u aan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/zomerschoonmaak. Er zijn 45 pakketten beschikbaar. Kinderboerderij De Baak is gevestigd op Westerhoutweg 18 te Beverwijk. Stuur een leuke foto op van jouw opruimactie via nme@odijmond.nl en maak ook nog eens kans op een leuke prijs.

Foto: Aangeleverd