Kwart eeuw Basisschool De Sterrekijker in Beverwijk: ‘We zijn vol trots!’

Algemeen
OBS De Sterrekijker is in Beverwijk de enige school die uitgeroepen is tot een Excellente School.
OBS De Sterrekijker is in Beverwijk de enige school die uitgeroepen is tot een Excellente School. Foto: website obs De Sterrekijker

BEVERWIJK - ‘’Vol trots attenderen wij u erop dat Basisschool De Sterrekijker in Beverwijk volgende week haar 25 jarig jubileum viert!’’ Het zijn de woorden van het onderwijsteam van de school die blij is met het 25-jarig bestaan.

Om deze mijlpaal te vieren organiseert de school een feestweek. De feestweek wordt op maandag 14 september 2020 om 09:00 uur geopend door mevrouw Brigitte van de Berg, wethouder van de gemeente Beverwijk, samen met Martijn van Embden, bestuurder van St. OPO IJmond.

Het feestprogramma staat volledig in het teken van de leerlingen. ‘’Onze school heeft een grote diversiteit aan leerlingen en beschikt daarom over een scala aan specialisten. In het bijzonder vragen wij uw aandacht voor onze Sterklas! Op maandag 14 september wordt naast de opening van de feestweek ook het officiële startsein voor de Sterklas gegeven.’’

De Sterklas bestaat uit leerlingen die praktijk gericht leren. “Leerlingen die intelligent zijn met hun handen.” Directeur van de Sterrekijker is Talitha van Iterson.