Leuke herfstvakantie-activiteit voor kinderen van 6 - 12 jaar!

Algemeen
Afbeelding
Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK - Kom naar de creatieve workshop ‘Verloren industrie’ en leer meer over tapijten knopen. Wist jij dat de fabriek van de Tapijtknoperij Kinheim vroeger in de Zeestraat stond?

In de knoop? Uit de knoop!

Een bijzondere werkplaats waar vrouwen op een rij zaten en met de hand tapijten knoopten voor mensen uit heel Nederland. Wil jij meer leren over hoe ze dat deden? Kom dan op dinsdag 13 oktober, in de herfstvakantie, naar de workshop ‘Verloren industrie’. Je bekijkt de Kinheim tapijten in Museum Kennemerland, leert hoe ze vroeger de knopen maakten en ontwerpt je eigen memo tapijt! De ochtend is voor kinderen van 6 – 12 jaar.Om 9:45 uur gaan de deuren van het museum open en wij beginnen om 10 uur.

Rond 12 uur ben je klaar. De entree is dankzij een bijdrage van de organisatie van de week van de Industriecultuur slechts € 2,50 per deelnemer. Er is plaats voor maximaal 10 - 15 kinderen. Meld je daarom snel aan via: educatie@museumkennemerland.nl Graag vermelden: je voor- en achternaam en je geboortedatum. Museum Kennemerland is gelegen aan het Westerhoutplein 1, net buiten het centrum van Beverwijk. De ingang van het museum vind je aan de zijkant van het gebouw: Noorderwijkweg 2A. Voor meer informatie www.museumkennemerland.nl

Afbeelding