'Herfstkleuren' nieuwe expositie Kop van WaZ

Algemeen
Afbeelding
((Foto: Aangeleverd))

WIJK AAN ZEE - ‘Herfstkleuren’, de laatste expositie van dit roerige jaar, gaat op 30 oktober van start in Kop van WaZ in Wijk aan Zee. Na ‘Zomerstilte’ met haar koele kalme ziltsmakende nuances, verandert de ambiance met de omslag van het seizoen in een bruisende fontein van kleur. Met kunstenaars als Dré Selling, Annemiek Schmidt Crans en Elly Dubbeld kan dit ook niet anders.

De fotoschilderijen van Dré Selling, de kleurrijkste kunstenaar die Nederland rijk is, zijn een symbiose tussen onderwerp en lijst. In zijn werk is altijd meer te ontdekken dat men in éen oogopslag kan zien.

Het werk van Annemiek Schmidt Crans, die onder de naam Dutch Polaroidgirl werkt en mixed media art maakt, brengt onveranderd een glimlach op het gezicht. Het daagt uit door de kijker een goed gevoel van onbehagen te geven.

Elly Dubbeld verstaat de kunst om het silhouet van de Hoogovens zo te schilderen, dat deze Moloch mooi genoemd kan worden. Er zit iets feeërieks in haar manier van schilderen waarin zij het tastbare onaantastbaar maakt.

Deze drie kunstenaars zijn het middelpunt van de nieuwe expositie in de Kop van WaZ waarin Dré nieuw werk zal tonen en Annemiek haar Picasso serie ontvouwt.

“Herfstkleuren” gaat op 30 oktober van start en loopt tot eind december.

De Kop van WaZ, Voorstraat 12 te Wijk aan Zee. Openingstijden: vrijdag t/m maandag van 13-17 uur. Coronarichtlijnen worden gehanteerd dus graag mondkapje mee en op.

Afbeelding
Afbeelding