Taalcarroussel in de Week van de Dialoog

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Bij de taalcarrousels van de Stichting Participatie Anderstaligen (SPA) in Heemskerk en Beverwijk gaan anderstalige en Nederlandstalige buurtbewoners wekelijks met elkaar in gesprek. Deelnemers praten en oefenen met elkaar in kleine groepjes, in het Nederlands.

De taalcarrousels worden in in de Week van de Dialoog (1-11 t/m 8-11) op een bijzondere manier vormgegeven, in samenwerking met Welschap Welzijn.

Men gaat in deze week met elkaar in gesprek aan gesprekstafels, over het thema “Erbij horen”. Men wil niet alleen zichzelf kunnen zijn, maar ook nog ergens bij horen. Waar hoor je bij en waar wil je bij horen? Wat heb je nodig om je eigen kringen te vinden of uit te breiden? Door met elkaar te praten, leert men elkaar beter kennen, komt men erachter wat men belangrijk vindt en en wat men kan betekenen voor elkaar.

''Zo leren we beter samenleven, wonen en werken. Mensen krijgen de ruimte om naar elkaar te luisteren, ervaringen met elkaar te delen en nieuwe verbindingen te leggen.''

Deel, droom en doe! Wil je meedoen en met andere buurtbewoners praten? Kijk op onze website: www.spa-ijmond.nl voor meer informatie. Aanmelden kan bij Esther Tromp, coördinator van de SPA: info@spa-ijmond.nl of 06-4432225.

Uiteraard wordt aan de richtlijnen van het RIVM gehouden. Heeft u corona gerelateerde klachten? Dan kunt u niet komen en blijft u thuis. Volg bij het binnengaan van het buurtcentra altijd de richtlijnen op.

Afbeelding
Afbeelding