Playing for Success bij Telstar

Algemeen
Ook dit jaar maakt Telstar Thuis in de Wijk het weer mogelijk dat kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, welkom zijn bij Playing for Success.
Ook dit jaar maakt Telstar Thuis in de Wijk het weer mogelijk dat kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, welkom zijn bij Playing for Success. ((Foto: Aangeleverd))

IJMOND - Ook dit jaar maakt Telstar Thuis in de Wijk het weer mogelijk dat kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, welkom zijn bij Playing for Success (PfS). Kinderen werken onder begeleiding van professionals uit onderwijs en pedagogiek aan hun eigen leerdoelen als: meer zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, onderhouden van sociale contacten, concentratievermogen en het herkennen en inzetten van eigen kwaliteiten. Jezelf ontwikkelen en samen plezier hebben staat centraal. De training is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 t/m klas 1 VO uit de gemeenten Velsen, Beverwijk en Heemskerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding gaat via school. Voor meer info: www.telstarthuisindewijk.nl of mail naar ijmond@playingforsuccess.nl