Kennemers-jeugd viert Sinterklaas

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Helaas kwam de goede Sint dit jaar niet zelf op bezoek bij de jongste jeugd van B.V.V. De Kennemers in Beverwijk. Vanwege de coronacrisis moest hij namelijk thuiswerken. Toch was hij de voetbalvereniging De Kennemers ook dit jaar niet vergeten.

Alle kinderen van de groepering 07/ 08 en 09 hadden een brief gehad, waarin stond dat zij op vrijdag 26 november hun schoen mochten zetten in de kantine van de vereniging. Uiteraard alles volgens de geldende regels. Als ze goed zouden zingen, zouden de Pieten vast niet vergeten om ‘s nachts ook iets in de schoenen te doen.

De Sint had aan de trainers gevraagd of zij zaterdagochtend een leuke ‘Pieten’ training in elkaar konden zetten, waarna de kinderen, groep voor groep in de kantine mochten kijken of er iets in de schoentjes zat.

De trainers en de sinterklaascommissie hadden er een geweldige ochtend van gemaakt voor de kinderen. Leuke oefeningen, zoals een hindernisbaan om daarna een pakketje in het doel te schoppen, pakketjes van de lat af schieten, uiteraard partijtje en natuurlijk ook wat lekkers eten en drinken tussen door.

Gelukkig was iedereen heel lief geweest en zat er voor iedereen een leuk cadeau met iets lekkers in de schoen. Een prachtige dag weer voor de jeugd van De Kennemers.

Woordje van dank naar de sinterklaascommissie, de trainers, BIJ 45, maar ook zeker aan de Stichting Beverwijkse Voetbalvrienden 1918.