Selectie De Kennemers traint jeugd

Algemeen
Afbeelding
((Foto: Aangeleverd))

BEVERWIJK - Eindelijk konden ze weer een groep gaan trainen en wat waren ze blij. Trainers Paul de Lange en Fred Bischot hadden zaterdagochtend de leiding over de groeperingen 08 & 09 en stonden met een smile op het veld. Ze werden geassisteerd door 1e elftal spelers Frank Commissaris en Dook de Vries.

Dat het koud was, maakte niemand iets uit en het was echt een feestje voor iedereen. Na een goede warming- up door Frank en Dook werd de groep verdeeld voor een circuittraining. De training bestond uit een techniek oefening, een pass/ afwerkvorm, een dribbel/ afwerkvorm en een partijvorm.

Aan het einde van de training mochten alle spelers nog een penalty nemen op de 2 selectiespelers, waarna de dag werd afgesloten met een echt vragenvuur aan de 4 gasttrainers. Mooie vragen werden er gesteld over hoe je als Kennemers talent door Ajax kan worden gescout, hoeveel je eigenlijk verdiend als speler, wat er zo leuk is aan De Kennemers was en wat Paul nog van Fred kan leren.

Echt een top dag voor iedereen en echt leuk om te zien dat De Kennemers echt een club is waar senioren en jeugd iets voor elkaar doen.