Veiligste zonnepanelen bij Agiba

Algemeen
Gezin blij met zonnepanelen van Agiba BV.
Gezin blij met zonnepanelen van Agiba BV. (Foto: aangeleverd)

REGIO – “Wij plaatsen een van de veiligste systemen ter wereld”, vertelt Rochelle Vendel van Agiba. “Onder elk zonnepaneel plaatsen wij een eigen Enphase micro omvormer, hierdoor is het systeem automatisch parallel geschakeld. Het voordeel van deze wijze van installeren is dat er geen hoge spanning op het dak aanwezig is.”

‘Opbrengst tot wel 14%’

“Een ander voordeel van het Enphase systeem is dat elk paneel op zichzelf functioneert, mocht één paneel bijvoorbeeld in de schaduw vallen dan blijven alle andere panelen voor de volle 100% werken”, vertelt Vendel verder. “Ook plaatsen wij enkel Full Black zonnepanelen, dit zorgt voor een mooie, rustige uitstraling op het dak. De combinatie tussen onze zonnepanelen en het Enphase Systeem in combinatie met de vele zonuren en heldere lucht, zorgt voor een hogere opbrengst tot wél 14%.”

“Doordat wij alle materialen op voorraad hebben, kunnen wij binnen twee weken na akkoord op offerte de installatie in orde komen maken. Hierdoor zijn wij automatisch ook één van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Holland. Wij ontzorgen de klant; wij vragen de 21% btw-teruggave aan, de eindgebruiker hoeft hier zelf niets voor te doen. De gehele installatie wordt binnen een halve tot een hele dag uitgevoerd. Naast dat we tegenwoordig een hoop ‘online’ kunnen intekenen, betreffende de plaatsing van de panelen, komen wij ook graag persoonlijk langs om alles door te spreken. Wij werken uitsluitend met eigen, professionele teams. Wij kunnen alle soorten daken voorzien van panelen, zowel particulier als zakelijk.”

Kijk voor meer informatie op www.agibasolar.nl.