Stichting Vrijwilligers Vervoer IJmond zorgt voor vaccinatie-vervoer

Zorg
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Inwoners uit Heemskerk en Beverwijk die worden opgeroepen om zich te laten vaccineren en niet zelfstandig, met het reguliere openbare vervoer of met behulp van familie of vrienden bij een vaccinatielocatie van de GGD kunnen komen, kunnen gebruik maken van het vervoer van SVVIJ (Stichting Vrijwilligers Vervoer IJmond). Deze inwoners hoeven voor dit vervoer naar een vaccinatielocatie geen eigen bijdrage te betalen aangezien de gemeentes dit betalen.

Ander (rolstoel)vervoer nodig? Mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking die niet de mogelijkheid hebben gebruik te maken van eigen vervoer of van het openbaar vervoer. U kunt, tegen betaling, gebruik maken van de vervoersdiensten van de SVVIJ. Vervoer is mogelijk in een (elektrische) rolstoel of met andere hulpmiddelen, alleen of met begeleiding; ook in groepsverband. U betaalt voor de bus ongeacht het aantal inzittenden.

Uiteraard gelden de corona maatregelen

De vervoersdiensten van de SVVIJ zijn bedoeld voor vervoer naar en van huisarts, ziekenhuis, verzorgingsinstellingen, familie, vrienden, kennissen enz. enz.                                                

Voor meer informatie, kijk onze website: www.vrijwilligersvervoerijmond.nl Of vraag de folder aan.

Aanvraag rit via de website of per mail: planning@svvijmond.nl. Bezoekadres: Maltezerplein 31 1961JC Heemskerk. U kunt ons ook bellen van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur: 0251-257481