Samenwerking De Beren met Bike Totaal Koning

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - In het gezellige winkelcentrum Wijkerbaan is bezorgrestaurant De Beren Beverwijk gevestigd. Je kunt hier terecht om complete maaltijden af te halen of te laten bezorgen, thuis of op het werk.

Bezorgrestaurant Beverwijk in zee met fietsenwinkel

De formule staat bekend om haar klassiekers; spareribs, saté en burgers, maar je kunt daar tegenwoordig ook worden voorzien van een gezonde maaltijd en er worden steeds meer vegetarische en vegan opties aangeboden.

De vraag naar de heerlijke gerechten die worden bezorgd wordt steeds groter, merkt ook Marvin, manager van bezorgrestaurant De Beren Beverwijk.

Om al die maaltijden tijdig en warm te bezorgen is het restaurant een samenwerking aangegaan met buurman Bike Totaal Koning. Koning gaat maar liefst 6 hagelnieuwe Giant fietsen leveren en neemt ze ook in onderhoud.

Sterk antwoord

Met deze samenwerking heeft Marvin een sterk antwoord op de toenemende drukte. “Het zijn echt schitterende fietsen en door de elektrische aandrijving kost het nauwelijks moeite om vooruit te komen. Het is een mooie comfortabele werkplek”, grapt Marvin.

Website: www.beren.nl