Pop-up expositie van Nanneke Bastiaan

Algemeen
Pop-up expo.
Pop-up expo. (Foto: Aangeleverd)

WIJK AAN ZEE - Op 25 juni heeft Nanneke Bastiaan een pop-up expositie “nieuwe kunst” digitale tekeningen op foam in de Kop van WaZ in Wijk aan Zee.

In de Kop van WaZ zijn ook schilderijtjes te zien

Naast deze op de iPad gemaakte werken die op foam zijn afgedrukt, heeft Nanneke haar kleinere werken uit de kast gehaald om tijdens de pop-up te tonen. Zo heeft zij schilderijtjes in diverse disciplines, beschilderde kiezels en betekende kassarollen. Ook heeft zij een kinderboek geschreven en geïllustreerd “Hoe Stekie aan zijn naam kwam”. Nanneke is een ogenschijnlijk onvermoeibare kunstenares die teken- en schildercursussen geeft alsook workshops in haar atelier (www.kunstiskijken.nl). Zij is secretaris van de stichting Heel Heemskerk Tekent, maakt deel uit van het Cultuurhuis Heemskerk en geeft tekencursussen aan kinderen en senioren.

Tijdens de covid is zij gestart met online lessen geven over het tekenen en schilderen van glas en zilver waarbij de cursist persoonlijke begeleiding krijgt (www.kunstisdurvenendoen.info). Op deze manier kon zij blijven doen waar zij goed in is: workshops geven en de lekkere trek naar kunst stillen. Al het werk dat tijdens de pop-up wordt getoond is te koop. De pop-up is op 25 juni van 17.00-22.00 uur. Vanwege de covid is het aan te raden om via de link op Facebook/Nanneke Bastiaan een tijdslot te boeken. De Kunst OntmoetingsPlek van Wijk aan Zee ligt aan de Voorstraat 12 aldaar.

Nanneke Bastiaan in de Kop van WaZ.