Dames Visser en Ydema bezoeken Volendam

Algemeen
De dames Ydema en Visser in Volendam.
De dames Ydema en Visser in Volendam. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK/HEEMSKERK - De oude woonplaats (nog) een keer bezoeken is één van de wensen die geregeld in de wensboom komt te hangen. Ook mevrouw Visser had deze wens. 

‘Gouden Dagen’ Heemskerk en Beverwijk vervullen wensen ouderen 

Zij is geboren in Volendam en wilde daar graag nog een keer naar toe. Toevallig wilde mevrouw Ydema, ook een bezoek brengen aan dit gezellige vissersdorp. Beide dames wonen nog zelfstandig.

Op 27 juli ging hun wens in vervulling. Zij werden door Vrijwilligersvervoer en twee vrijwilligers thuis opgehaald. Bij aankomst in Volendam werd er eerst een kopje koffie gedronken en taart gegeten. Daarna volgde een wandeling over de Dijk. Uiteraard moest er ook even bij de winkeltjes gekeken worden. Na de gezellige lunch werd de wandeling over de Dijk voortgezet. De dames hebben genoten in Volendam. “Dank je wel voor deze ‘gouden dag’’.

Alle ouderen, woonachtig in Heemskerk en Beverwijk mogen hun wens in één van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen. Zodra uw wens uit de wensboom gehaald wordt, nemen vrijwilligers van Gouden Dagen contact met u op om te bespreken hoe ze uw ‘gouden dag’ gaan invullen. 

Op de volgende locaties van ViVa! Zorggroep staan de wensbomen: Westerheem, Heemswijk, Meerstate, Waterrijck, Sint Agnes en op het Maltezerplein (het gezondheidscentrum) in Heemskerk. In Beverwijk staan de wensbomen op de locaties Lommerlust, Huis ter Wijck en Elsanta. Bent u niet in de gelegenheid om een locatie te bezoeken, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Dam via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl of via telefoonnummer: 06-22913188 / 088-9957253.

Afbeelding