Drie keer cabaret in de kleine zaal Kennemer Theater

Algemeen
Arie Koomen.
Arie Koomen. (Foto: Richard Terborg)

BEVERWIJK - Op donderdag 16 september om 20.30 uur komt Kirsten van Teijn naar het Kennemer Theater met haar nieuwste show (S)Experiment. Een intieme voorstelling rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

In (S)Experiment onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. De wereld barst uit haar hokjes en oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte; is het nu niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze het publiek mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse?

Debby Petter

Op vrijdag 17 september is er dan Debby Petter, ook weer in de kleine zaal met een intrigerende monoloog. Dit keer een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog over liefde en geluk ‘De Liefde Voorbij’. Een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. En wat echt is. Bestaat er echt geluk? Goeie vraag!

Een man en een vrouw zijn bijna dertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Soms wel, soms niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. Meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog over liefde en geluk.

Arie Koomen

En last but not least,  op zaterdag 18 september komt Arie Koomen, o.a. bekend de Lama’s en van zijn samenwerkingen met Silvester Zwaneveld en Edo Brunner. Arie’s soloprogramma BOE! bevat naast oplossingen voor de wereldproblematiek ook een cursus Accordeon voor Dummies.

In een tijd waarin iedereen in vertwijfeling leeft, komt Arie met oplossingen. Hij pakt de economische problemen aan, legt haarfijn de toekomst uit en draagt talloze oplossingen voor. BOE! Arie schrok er zelf van. Het lijkt allemaal zo simpel.... Natuurlijk zal niet iedereen tevreden zijn met de aangedragen ideeën. Dat is typisch Arie. Eerst de mensen voor zich winnen en ze dan weer op de kast jagen.

Reserveren

Kaarten zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Kirsten van Teijn.
Debby Petter.