Beverwijk over de kook!

Algemeen
Even een vorkje prikken!!!
Even een vorkje prikken!!! (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - De charme van de herfst is niet alleen voelbaar aan de temperatuur en zichtbaar in de natuur, denk aan de mooie herfstkleuren in het bos, maar de herfst is ook weer te proeven in de keuken zoals de hartige taartjes met paddenstoelen, pompoen crumble, pompoenrisotto of een vegetarische stoofschotel om er maar een paar te noemen. Niet alleen op de kookplaat maar ook het centrum van Beverwijk koken de winkels over van de nieuwe herfst- en wintercollecties. 

door Co Backer

De winkeliers uit het centrum hebben voor komende zaterdag (25 september 2021) dan ook weer iets leuks bedacht om hun klanten zowel letterlijk als figuurlijk te laten proeven van de herfst, Beverwijk over de Kook!

In de deelnemende winkels kunnen de klanten zich niet alleen verlekkeren aan al het moois dat te koop is voor het nieuwe seizoen, ook worden ze getrakteerd op extra gezelligheid. Bij deze winkeliers krijgen klanten kookboeken met heerlijke recepten voor het najaar cadeau.

“We koken nog iedere dag over van dankbaarheid naar iedereen die trouw in ons centrum komt shoppen. Daarom proberen we steeds weer leuke cadeautjes te bedenken die de winkeliers, die zich voor de actie hebben aangemeld, kunnen uitdelen aan hun klanten”, aldus de organisatie van Beverwijk over de Kook!

Onder het genot van het swingende dixieland orkest kunnen de consumenten dus aanstaande zaterdag een hele collectie kookboeken verzamelen bij de winkels in het centrum. Oven en stoven, bakken op z’n Hollands, hippe happen van de plank en lekker vega staan op het menu voor aankomend weekend.

Men is volop bezig met de voorbereidingen van evenementen verderop dit jaar, en deze voorbereidingen staan op het vuur te pruttelen bij de winkeliers in het Beverwijkse centrum. Aankomend weekend krijgen alle klanten vast een smaakvol voorproefje tijdens Beverwijk over de Kook! Het centrum van Beverwijk toont weer zijn LEV tijdens dit Lekker, Eigenwijs en Verrassende weekend! Dit weekend is de start van de maandelijkse koopzondagen, elke laatste zondag van de maand.