De LEV-Pas: ‘De lokale verrassing’ om te geven en te krijgen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Zoek je een passend cadeau voor een verjaardag of de feestdagen? Dan is de LEV-pas ideaal. Want met deze cadeaukaart kun je terecht bij diverse deelnemende winkels in Beverwijk Centrum. Je hebt dus volop keuze. En je bepaalt zelf of je het tegoed op de cadeaukaart in één keer of in delen besteedt. Makkelijk én leuk winkelen. Met de LEV-pas zorgen we ervoor!

Steun de lokale ondernemer

Jaarlijks geef of krijg je waarschijnlijk meerdere cadeaukaarten. Maar dat geld gaat vooral de regio uit omdat het online of elders in het land wordt besteed. Zonde toch? Vinden wij ook. Met de LEV-pas focussen we puur op onze regio. Doordat de LEV-pas alleen in Beverwijk Centrum te gebruiken is, steun je onze lokale ondernemers en zorg je voor een boost voor de omgeving. Zo winkel je dus ook nog eens met een goed gevoel.

Van werkgevers voor werknemers

Ben je ondernemer in de regio? Dan is het ook leuk om de LEV-pas als bedrijfscadeau te geven. Daarmee heb je een mooie gift voor je medewerkers en help jij als lokale ondernemer andere Beverwijkse ondernemers vooruit. Dat is pas écht sympathiek.

Waar en wanneer

Vanaf 20 november is de LEV-pas bij de verkooppunten verkrijgbaar. Er kan dan bij een groot aantal winkels in Beverwijk Centrum, maar ook bij een aantal winkels op de Wijkerbaan en op de Plantage geshopt worden met deze lekkere, eigenwijze en verrassende giftcard. Niet shoppen maar wel genieten bij onze Beverwijkse horeca is ook mogelijk met de lokale giftcard. De verkooppunten voor de LEV-pas zijn: Tegel Kookwinkel, Eye Care Brilservice Rutgers, BMM games n’ vinyl, Primera Beverhof, Optie1 Beverwijk, The Read Shop, Wijnhuis & Slijterij Meerwijck, Bloemsierkunst De Duinroos, Brafoer en Het Kennemer Theater. Deze verkooppunten zullen aanstaande zaterdag bij de lancering van de pas herkenbaar zijn aan de ballonpilaren voor de ingang. Alle deelnemende winkels en bedrijven zijn te vinden op 

www.beverwijkcentrum.nl/levpas

Initiatieven

Deze LEV-pas is een van de initiatieven die Stichting Beverwijk Centrum heeft ontplooid met behulp van het Corona Herstelfonds van de gemeente Beverwijk. Aanstaande zaterdag (20 november) zullen dan ook wethouder Serge Ferraro en fractievoorzitter van het CDA Teun-Jan Tabak tussen 14.00-14.30 uur de eerste LEV-pas officieel in gebruik nemen bij slijterij Meerwijck op de Breestraat.

De Beverwijkse LEV-pas, da’s pas écht leuk shoppen!