Foto: Aangeleverd

Dagworkshop Eetbare Wilde Planten

BEVERWIJK - "In de natuur groeit in ieder seizoen precies wat een mensenlijf nodig heeft", zegt Frans Hoogeland uit de Beverwijkse Arendsweg. ''Als je met mate wilde planten eet ondersteunt dat een goede gezondheid. En dit wil ik delen met andere mensen. Daarom geef ik workshops in het voorjaar, de zomer en in de herfst. Elk met een eigen accent.''

Het is fantastisch om te zien wat er allemaal groeit en bloeit. Maar pas op, als je eenmaal oogstogen hebt gekregen kijk je ze als het ware de grond uit! Wilde planten zijn de BESTE leveranciers van vitaminen en mineralen oftewel de ontbrekende schakel in de voeding. ''Hier geef ik volledige uitleg over tijdens de workshops. We gaan de natuur in zodat ik kan aanwijzen waar wat groeit. Daarna lunchen we samen'', aldus Frans.

Wil je meer info: kijk op YouTube/ RTV IJmond/ Eetbare wilde planten in de natuur. Dagworkshop data 2019: zat. 23 maart, 6 april, 13 april, 4 mei, 18 mei,1 juni,15 juni, 7 september en 21 september. Aanmelden kan via: franshoogeland@casema.nl of 0251-210981.

Meer berichten