De senioren komen bij SeniorWeb aan hun trekken.
De senioren komen bij SeniorWeb aan hun trekken. ((Foto: www.ivarpel.nl))

Cursussen bij SeniorWeb IJmond

REGIO - SeniorWeb IJmond geeft verschillende cursussen om op een prettige en duidelijke manier uitleg te geven bij de digitale mogelijkheden van deze tijd. Men kan ook 'les aan huis' krijgen en ook zijn er de zgn. inloopspreekuren. SeniorWeb is er voor iedereen die niet met de computer en internet is grootgebracht. Verschillende cursisten zeggen wel eens: "Zoveel nuttige informatie. Had ik maar eerder een cursus gevolgd!"

Vijftien medewerkers wijzen u de weg in de digitale wereld

Zo starten er in april in Heemskerk en Beverwijk weer cursussen iPad (voor het gebruik op de bank). Voor het algemene gebruik is er in Velsen een cursus Windows 10 ingepland. Het besturingsprogramma Windows 7 wordt n.l. in 2020 niet meer ondersteund door Microsoft. Het is dus heel verstandig om op tijd kennis te maken met het nieuwe programma Windows 10.

SeniorWeb IJmond bestaat uit 15 enthousiaste, deskundige mensen die u de weg kunnen wijzen in de digitale wereld, begrijpelijk en betaalbaar. In slechts vier lessen wordt u met deze wereld vertrouwd gemaakt.

Lid worden

Aanmeldingen en inschrijvingen lopen via de bibliotheek van Heemskerk, Beverwijk of IJmuiden/Velsen.U kunt ook lid worden. Dit jaar is dat gratis, omdat SeniorWeb Nederland 20 jaar bestaat. Daarom krijgen alle mensen die zich melden voor een cursus het lidmaatschap 2019 cadeau. (Het lidmaatschap loopt automatisch af, dus men zit er niet aan vast.)

Inschrijving

U ontvangt dan elk kwartaal het magazine 'Enter' en u kunt gebruik maken van de vele online cursussen die SeniorWeb Nederland te bieden heeft.

In de bibliotheek Heemskerk start op maandag 1 april een cursus iPad (4 maandagen). Aanvang: 10.00 uur. Inschrijving via de bibliotheek. In de bibliotheek Beverwijk start op dinsdag 2 april om 10.00 uur ook een cursus iPad (4 dinsdagen). Inschrijving via de bibliotheek. In de bibliotheek IJmuiden/Velsen start op donderdag 4 april om 10.00 uur een cursus Windows 10 (4 donderdagen). Inschrijving via de bibliotheek. Meer info: www.seniorwebijmondnoord.nl                 

Meer berichten