Bij Heliomare kunnen ouders en kinderen zwemmen.
Bij Heliomare kunnen ouders en kinderen zwemmen. ((Foto: Mike Bink fotografie))

Zwemmen voor ouders en kinderen

WIJK AAN ZEE/HEEMSKERK - Met ingang van april starten bij Heliomare in Heemskerk en Wijk aan Zee drie verschillende zwemgroepen voor kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking en hun ouders.

Zij zijn vaak niet in de gelegenheid om in een regulier zwembad te zwemmen, doordat de faciliteiten niet aanwezig zijn of vanwege de drukte en het effect daarvan op het kind. Ook als ouders/verzorgers nog onervaren zijn om met hun kind in het water samen te zijn, is het mogelijk dit bij Heliomare uit te proberen in een van de groepen. Kinderen en jongeren kunnen ook zelfstandig zwemmen.

Alle groepen staan onder begeleiding van professionals van Heliomare. Zowel in Heliomare in Wijk aan Zee als in Heemskerk is het zwemwater 32 graden. De groepen die starten heten: Kind-ouder/verzorger cursus Veilig samen zwemmen op dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur in Wijk aan ZeeKind-ouder/verzorger vrij zwemmen op dinsdag van 17.15 tot 18.00 uur in Wijk aan Zee Kind/Jongeren zelfstandig banen zwemmen op van donderdag 14.30 – 15.15 uur in Heemskerk.

Het is niet mogelijk om bij Heliomare een zwemdiploma te halen.

Voor meer informatie en tarieven, of om uw kind (en uzelf) gelijk aan te melden kun u contact opnemen met het Beweeg- en sportcentrum van Heliomare

via e-mail info-sport@heliomare.nl of T 088-9208288.

Meer berichten