Foto: Aangeleverd

Wereldrestaurant Beverhof viert 2-jarig bestaan

BEVERWIJK – De medewerkers van Wereldrestaurant Beverhof, Beverhof 44, rollen iedere dag om 16.30 uur de rode loper uit voor de gasten. Wie via de loper de trap oploopt, komt in een sfeervol restaurant met 650 zitplaatsen in verschillende zalen. Betalen gebeurt niet per diner, of per consumptie, maar per tijd. En dat is uniek in de IJmond.

Onbeperkt eten en drinken

Zoals de naam al aangeeft, kunnen gasten kiezen uit Chinese, Japanse, Europese en Zuid-Amerikaanse gerechten . Maar er kan eveneens gekozen worden uit Italiaanse pizza's. Topkoks staan garant voor een luxe diner, inclusief een uitgebreid dessert buffet. Ook aan de kinderen is gedacht, zo bewijst een speciaal kinderbuffet en een kinderspeelplaats. Voor € 28,95 mogen gasten 2,5 uur dineren. Op vrijdag tot en met zondag is het tarief € 30,95. Het restaurant is iedere dag geopend van 16.30 tot 22.00 uur.

De formule slaat aan. Wereldrestaurant Beverhof bestaat deze maand twee jaar en die mijlpaal gaat niet ongemerkt voorbij. Het tweejarig bestaan wordt zaterdag 13 en zondag 14 april feestelijk en uitgebreid gevierd. Kortingvouchers, een clown, ballonnenkunstenaar en schminken voor de kinderen zijn een kleine greep uit het feestprogramma. Op de foto gaan met een 'Pandabeer', kan een fraaie prijs opleveren. Op het grote parkeerterrein achter winkelcentrum Beverhof en de Jacob van Deventerstraat bestaat de mogelijkheid dagelijks na 18.00 uur en in het weekend gratis te parkeren. De tarieven buiten deze tijden zijn € 1,30 per uur. www.wereldrestaurantbeverhof.nl.

Meer berichten