De kinderen van Dance Studio Patty hebben er zin in op 29 juni.
De kinderen van Dance Studio Patty hebben er zin in op 29 juni. ((Foto: Aangeleverd))

Dansshows van Studio Patty

HEEMSKERK/BEVERWIJK De bekende Dance Studio Patty verzorgt alweer voor de 27e keer een aantal spetterende dansshows in het Kennemer Theater in Beverwijk. Dance Studio Patty sluit het dansseizoen dit jaar af in de DSP Bieb.

Alle grote en kleine boekenwurmen zijn van harte welkom om tussen alle mooie, lieve, interessante en grappige boeken te snuffelen die er te vinden zijn. Alles wordt uit de (boeken)kast gehaald. Van spannende thrillers en meeslepende romans tot grappige kinderboeken en kleurrijke strips, tijdens de voorstelling worden uiteenlopende boekengenres in dans gepresenteerd.
Alles wordt uit de (boeken)kast gehaald. Uiteraard zullen alle leerlingen weer schitteren op het podium van het Kennemer Theater; van peuters tot de volwassenen, op verschillende niveaus en van Klassiek Ballet tot Hiphop. Kortom, het belooft weer een groot dansfeest te worden!

De dansshows zijn op zaterdag 29 juni om 12.00 , 16.00 en 20.15 uur . Kaarten 18,- euro ( inclusief consumptie en garderobe zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Kennemer Theater , telefonisch 0251 - 220342 of online www.kennemertheater.nl.

Meer berichten