André Rieu.
André Rieu. ((Foto: Aangeleverd))

André Rieu maakt mensen blij

HEEMSKERK - Zaterdag 27 juli ging de wens van de heer Limmen en mevrouw Van Doorn in vervulling. Met een vrijwilligster van Gouden Dagen vertrokken ze naar Cineworld om te genieten van de nieuwste film van André Rieu "Shall we dance?" Ze hebben genoten van de bijna drie uur durende voorstelling van deze beroemde violist. We kunnen nu nog niet zeggen hoe de Gouden Picknick is verlopen, maar uiteraard kunt u er volgende week meer over lezen.

'Gouden Dagen' vervult wensen van mensen

Vorige week hebben we de wens van mevrouw V.d. Reep uit de wensboom gehaald. Een wandeling door de tuin van Kasteel Assumburg gaan we vrijdag vervullen. Om ouderen die nog zelfstandig wonen, te kunnen ontmoeten organiseren we de VIP tafel en een buurtbakkie. De VIP tafel staat op de locatie Westerheem, Sint Agnes of Waterrijck van ViVa! Zorggroep. Als daar een optreden plaatsvindt, reserveert Gouden Dagen een tafel om de zelfstandig wonende ouderen uit te nodigen hierbij aanwezig te zijn. Het buurtbakkie doen we samen met Welschap Welzijn. Op die manier willen we jong met oud verbinden. Goede contacten in de buurt en in gesprek gaan met elkaar helpt ook de eenzaamheid onder ouderen verminderen. In de Heemskerkse Courant wordt u van beide activiteiten op de hoogte gehouden waar en wanneer deze zullen plaatsvinden.

Ondertussen kunt u natuurlijk ook altijd een wens in één van de wensbomen van Gouden Dagen hangen. De wensbomen staan op de locaties van ViVa Zorggroep: Sint Agnes, Waterrijck, Westerheem, Meerstate en Heemswijk en in het Zorgcentrum op het Maltezerplein. Vragen: j.vandam@vivazorggroep.nl/www.goudendagen.nl.

Meer berichten