Klaassenvandijk.
Klaassenvandijk. ((Foto: Aangeleverd))

Drie optredens in Camille

BEVERWIJK - De Beverwijkse Feestweek is volop aan de gang en dus zijn er verschillende optredens bij Café Camille. Vrijdag 9 augustus treedt om 17.00 uur 'Alle 13 Goed' op. '13' verschillende vrienden van Camille draaien hun 'Alle 13 Goed'. Men start om 17.00 uur. Onder de avond serveert men mosselen of sparerib (reserveren a.u.b.) om vervolgens langzamerhand de volume op te voeren en het eetcafé zal veranderen in het DansPaleis.

Zaterdag 10 augustus om 21.00 uur is het de beurt aan Klaassen & Van Dijk; A Slice of Dylan. Michel van Dijk & Marc Klaassen brengen hun favoriete Bob Dylan nummers met Kim Hayworth, oud drummer van The Time Bandits, The Meteors en Gruppo Sportivo, Mischa Kool, bassist van de begeleidingsband van Lenny K?hr, Coen van Lint; gitarist van onder meer de Rolling Stones coverband The Catstones, Jan Enklaar, virtuoos mondharmonicaspeler die optrad met o.a. Herman Brood.

Zondag 11 augustus komt om 14.00 uur After Beatles. Onder de naam The After Beatles wordt een complete Beatlesmiddag verzorgd met een staalkaart uit het volledige repertoire van de Liverpudlians. Uiteraard door Ruud Jansen met zijn Beatles Mates.

Meer berichten