Zee van Staal-ontbijt met rondleiding

  Nieuws
Het beeld ‘Playing Waves’ van Jaak Soans staat prominent op het duin in het beeldenpark Een Zee van Staal. (foto aangeleverd)
Het beeld ‘Playing Waves’ van Jaak Soans staat prominent op het duin in het beeldenpark Een Zee van Staal. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

WIJK AAN ZEE - Op zondag 22 juli is er een speciaal ontbijt met aansluitend een bijzondere rondleiding op beeldenpark Een Zee van Staal in Wijk aan Zee. Tijdens het speciale All Day Breakfast van Be my guest wordt verteld over het ontstaan van het beeldenpark, in 1999. Wat was de reden dat Bert Kisjes het initiatief nam 10 andere dorpen in Europa te benaderen? En hoe leidde dat tot een beeldenpark? Deelnemers krijgen ook de kans om te spelen met de golven van Soans en om te knippen, vouwen en buigen zoals kunstenaar Dionisi. Aansluitend is er een rondleiding over het beeldenpark. De Verwondering start op 22 juli om 12.30 uur bij Be my guest aan de Voorstraat 4 in Wijk aan Zee. Vertrek naar het beeldenpark om 13.45 uur. De kosten voor het ontbijt zijn 9,95 euro. Graag aanmelden via bemyguest.menu@gmail.com.

Meer berichten