vlnr: Jenny Koster (assistent) Summer Schellevis, Roeland Scholsberg (coach), Asia Schaller en Nick Rooijmans.
vlnr: Jenny Koster (assistent) Summer Schellevis, Roeland Scholsberg (coach), Asia Schaller en Nick Rooijmans. (Foto: Aangeleverd)

Toradoshi judoka's naar NK

BEVERWIJK - In sporthal Beverwijk wordt jaarlijks voor diverse leeftijden de kampioenschappen van Noord-Holland gehouden. Verleden week werd Levi Otte tweede op het districtskampioenschap voor judoka's onder de tien jaar. Yalisa Sintiago werd als eerste jaars derde op het Kampioenschap van Noord Holland bij de -18.

Yalisa Sintiago derde van Noord-Holland

Op zondag 17 maart was het kampioenschap van Noord-Holland voor judoka's onder 15 jaar. Met acht Toradoshi judoka's was er de hoop dat minstens een a twee judoka's zich tijdens dit Noord Hollands kampioenschap zich voor het Nederlands kampioenschap kunnen plaatsen. De judoka's moeten dan minimaal een gedeeld derde plaats behalen. Het werden er drie. Asia Schaller werd tweede. Nick Rooijmans en Summer Schellevis werden derde. Deze drie judoka's zijn eerste jaars judoka's bij de -15. En komen op 6 april uit op het Nederlands kampioenschap. Het kampioenschap wordt in Leek gehouden.

Meer berichten