De formatie Tristan.
De formatie Tristan. (Foto: Aangeleverd)

Live optredens tijdens Record Store Day bij bmm games n' vinyl in Beverwijk

BEVERWIJK - De jaarlijkse, wereldwijde, editie van Record Store Day vindt dit jaar op zaterdag 13 april 2019 plaats. In Nederland wordt Record Store Day, hét feest van de onafhankelijke platenzaak voor de 10e keer gevierd, een jubileum. Zaterdag 13 april staat in het teken van LP's, muziek, speciale releases op vinyl en live optredende bandjes.

Bij bmm games n' vinyl aan de Breestraat in Beverwijk treden de bands Tristan en Starfish op. DJ's Eddy Platenbaas en DJ Robby Enders draaien de hele dag muziek op vinyl voor de muzikale soundtrack.

Feestje

De muziek van Tristan kan het beste omschreven worden als "feel-good vintage Acid Jazz music" met de energie, vibe en het geluid van nu, uitgevoerd door een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa. Bovendien bestaat de band in deze bezetting ook nog eens vijf jaar. Genoeg reden voor een feestje dus! Aanvang 12.00 uur.

Vinyl release

Starfish was vorig jaar ook al van de partij en deed toen een spetterend instore optreden. De "Reggae Punk Band from Holland" zorgt voor een energieke live show waarbij de zon vanzelf gaat schijnen. De band presenteert hun eerste vinyl release tijdens Record Store Day en na afloop van het instore optreden is er gelegenheid om de plaat te laten signeren! Starfish speelt voor deze keer tussen de platenbakken, om 15.00 uur.

Gratis exclusieve single

Tijdens Record Store Day verschijnen zeer exclusieve releases die alleen op die dag verkrijgbaar zijn. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items. Tevens ontvangt elke klant, zolang de voorraad strekt, een gratis exclusieve single van De Staat. Record Store Day 2019 bij bmm games n' vinyl Breestraat 140 Beverwijk op zaterdag 13 april van 10.00 -17.00. Toegang gratis.

Meer berichten