Op de combifoto rechtsonder (vlnr): Huub, Gijs, Jelle, Mack, Robert. Sven van Iersel niet op foto.
Op de combifoto rechtsonder (vlnr): Huub, Gijs, Jelle, Mack, Robert. Sven van Iersel niet op foto. (Foto: Aangeleverd)

Houten tuinbank voor DSS handbal Heemskerk

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Mack Houthuijzen, Sven van Iersel en Gijs Zonneveld, leerlingen uit de 4e klas Bouwen Wonen Interieur van het Kennemer College VMBO Beroepsgericht, hebben de laatste maanden gebouwd aan een degelijke houten tuinbank voor DSS. Afgelopen donderdag 11 april was het dan zover. Ze werden overgedragen aan DSS.

Samenwerking DSS en Kennemer College leidt tot iets moois

Samen met docent Huub de Ruiter, voorzitter van DSS Jelle Bos en sponsor van het eerste uur én sponsor van het hout Robert Adrichem van Adrichem Interieurbouw werd de bank in gebruik genomen.

Buitenterrein

Het idee ontstond doordat de leerlingen al jaren gebruik maakt van het buitenterrein van DSS aan de communicatieweg voor buitengymlessen. Docent Huub, zelf oud speler van DSS bedacht dit plan om wat terug te kunnen doen voor DSS. "Nu kunnen de spelers en publiek heerlijk ontspannen napraten, en niet te vergeten hebben de gymdocenten ook een heerlijke bank om even tot ontspanning te komen" aldus Jelle Bos van DSS. DSS staat voor Door Samenwerking Sterk. Dit project heeft dat nog maar eens bevestigd.

Mooi project

DSS is zeer dankbaar voor dit mooie project en heeft de jongens en docent hun waardering gegeven in de vorm van een cadeau met chips en cola. Wilt u ook gebruik maken van de bank? Kom langs op het buiten terrein. De jeugd traint op de dinsdagen en donderdagen. Voor trainingstijden kijk op www.dsshandbal.nl.

Meer berichten