Assepoester in eigentijdse bewerking

Algemeen
Dit bekende sprookje van de arme Assepoester wordt met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld.
Dit bekende sprookje van de arme Assepoester wordt met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld. (Foto: foto Vanessa Wessels)

BEVERWIJK - Op de inmiddels kenmerkende wijze van Langhout Theaterproducties wordt dit bekende sprookje van de arme Assepoester met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld, met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums.

Het meisje krijgt het zwaar te verduren met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Gelukkig kan Assepoester met behulp van de fee toch naar het bal. De prins valt als een blok voor haar en dankzij het glazen muiltje wordt Assepoester zijn vrouw.

Een vrolijke voorstelling voor jong en oud vanaf 6 jaar. Leuke prijs voor de mooiste kleurplaat, te verkrijgen bij het Kennemer Theater of te downloaden via www.kennemertheater.nl, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd. Inleveren kan bij de theaterkassa, of bij één van de lakeien in de foyer.Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.

Kaarten à € 18,00 voor zondag 19 mei om 14.00 uur te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.