De mensen zijn klaar voor de volgende editie van de SamenLoop voor Hoop.
De mensen zijn klaar voor de volgende editie van de SamenLoop voor Hoop. ((Foto: Aangeleverd))

SamenLoop voor Hoop Beverwijk

BEVERWIJK - Op 22 en 23 juni wordt de tweede SamenLoop voor Hoop georganiseerd in Beverwijk. Vanaf 14.00 uur op 22 juni wandelen 28 teams een kleine ronde in het Vondelkwartier (nabij kinderboerderij de Baak).

In het midden van de route wordt een evenemententerrein ingericht, waar een markt wordt gehouden, een podium wordt geplaatst voor de artiesten die komen optreden, voor foodtrucks en voor kinderattracties. Ook staan er op het terrein enkele tenten, waaronder de eregastentent. Want naast de deelnemers en de bezoekers verwelkomen we ook de eregasten, zij zijn voor ons erg belangrijk dit weekend.

Eregasten zijn mensen die momenteel kanker hebben, of de ziekte overwonnen hebben. Samen met een introducee worden de eregasten het hele weekend in het zonnetje gezet en is er voor hen een speciaal programma. De eregasten worden uitgenodigd aanwezig te zijn bij de 3 ceremonies (opening, kaarsen en sluit) en krijgen het weekend eten en drinken van de organisatie.

In de eregastentent zijn medewerkers van het inloophuis Kennemerland aanwezig, die buiten dat zij deze dagen als gastvrouw optreden (uiteraard hebben we koffie en thee met wat lekkers van bakkerij Schoone erbij staan), ook klaar staan om iedereen die vragen heeft over kanker en of de behandeling erna professioneel kunnen beantwoorden.

Het programma wat voor de eregasten is samengesteld is ook deze editie weer goed gevuld. Zo zijn er masseuses, is er een visagiste aanwezig, is er een workshop wonderstenen maken (samen met onze jeugdambassadeur Krisse) én zal Olga Commandeur op zaterdagmiddag 2 speciale sessies SamenLoop in beweging verzorgen.

Eregasten kunnen zich gratis aanmelden via de website: www.samenloopvoorhoop.nl/beverwijk.

Kunt U niet naar de SamenLoop voor Hoop komen, maar wilt U wel eens contact opnemen met het inloophuis Kennemerland? Bezoek dan de website: www.inloophuiskennemerland.nl.

Meer berichten