De fietsverlichtingsactie bi het Repair Café Beverwijk is op 19 oktober.
De fietsverlichtingsactie bi het Repair Café Beverwijk is op 19 oktober. ((Foto: Aangeleverd))

Fietsverlichtingsactie bij Repair Café

BEVERWIJK - Repair Café Beverwijk houdt op zaterdag 19 oktober een fietsverlichtingsactie. Met de donkere dagen in aantocht wil men de fietsers wijzen op het belang van goede verlichting.

Met fietsverlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met wel twintig procent. Toch vervangt vier op de tien fietsers een kapotte fietslamp niet meteen. Daarom houden wij deze actie zodat fietsers zich weer veilig door het donker kunnen voortbewegen.

Gratis lamp setjes

Er worden gratis lamp setjes uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Tijdens het Repair Café worden niet alleen maar fietsen maar ook andere kapotte spullen gerepareerd, zoals elektrische apparaten, rollators, kleding, computers, speelgoed, etc. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Het gaat bij het Repair Café om anders kijken naar kapotte spullen, hergebruik, sámen repareren én kennis delen.

Derde zaterdagmiddag

Elke derde zaterdagmiddag van de maand is het Repair Café open. (16 nov, 21 dec, 18 jan, etc.) Van 12.30-15.30 uur in Paviljoen Westerhout op het Westerhoutplein 3 in Beverwijk. Voor info: www.repaircafé.org of Facebook: Repair Café Beverwijk.

Meer berichten