Meditatieleraar Tijn Touber (rechts) met partner BInkie.
Meditatieleraar Tijn Touber (rechts) met partner BInkie. ((Foto: Harold Pereira))

Tijn Touber komt naar Beverwijk

BEVERWIJK - Meditatieleraar Tijn Touber (bekend van Happinez en Yoga Magazine) komt op vrijdag 22 november naar yogaschool Bhoora Beverwijk. Aanvang 20.00 uur. Samen met zijn partner Binkie verzorgt Tijn Touber een avond met meditatie en
muziek. Tijn Touber maakt mediteren heel toegankelijk. Zijn motto is dat iedereen al verlicht is, maar dat de meeste mensen dat zijn vergeten.

Meditatie is een uitnodiging om 'uit het hoofd' te komen. Niet door te stoppen met denken, maar wel door de aandacht te beperken tot bijvoorbeeld de ademhaling. Voortdurend piekeren of dingen niet los kunnen laten kunnen leiden tot een opgejaagd gevoel en stress. Even pauze nemen van die gedachten-stroom is dan prettig. De muziek die tijdens de avond wordt gespeeld, is speciaal gecomponeerd voor de meditaties. Op de klanken van Tijn's gitaar en de wereldinstrumenten van Binkie (handpan, fluit, chimes) worden de deelnemers uitgenodigd om de stilte in zichzelf te (her) ontdekken.
Yogaschool Bhoora Beverwijk is opgericht door Ewout de Bruijn. Na 20 jaar verruilde hij zijn bestaan als radioverslaggever (o.a. NOS, NPO-radio 1 en NH Nieuws) voor dat van yogaleraar. In de yogaschool zijn lessen voor beginners en gevorderden. Regelmatig zijn er concerten en workshops.
Tijn Touber is schrijver, meditatieleraar, muzikant en oprichter van de band Lois Lane. Hij componeerde hits zoals 'my best friend' en de titelsong voor de film Amsterdamned.

Touber verkocht meer dan 100.000 platen. Nu geeft hij lezingen, stilte-retraites en meditatieconcerten. Recent verscheen de nieuwe roman Time Bender. Toegang € 35, kaarten via www.yogaschoolbeverwijk.nl. Telefoon & WhatsApp (0251) 343045.

Meer berichten