(Foto: Aangeleverd)

Hengelsport vereniging Kennemerland wint NK

BEVERWIJK - Zaterdag 26 oktober was de finale voor het Nederlands kampioenschap clubs vervist in de Lage vaart te Almere. Uit iedere federatie Mochten de twee beste verenigingen die zich hadden geplaatst voor de finale door aan voorselectie-wedstrijden deel te nemen.

In de finale gingen 181 deelnemers verdeeld over 13 verenigingen met elkaar de strijd aan. Het was een uiterst moeizame wedstrijd waarbij het aankwam op wedstrijd tactiek, goede samenwerking en een juiste uitvoering. Alleen op die manier kon de perfecte teamprestatie worden behaald.

In de finale gingen 181 deelnemers met elkaar de strijd aan

Dit plan is het best geslaagd voor de Hsv Kennemerland uit Beverwijk die beslag wist te leggen op de eerste plaats. Keurig tweede werd Hsv De Blankvoorn uit Groningen en de derde plaatst, ging naar Hsv Sikkes uit Sassenheim.

Korps

Het korps van Hsv Kennemerland bestond uit vissers uit Beverwijk, Heemskerk, Limmen, Akersloot , Heerhugowaard, Amstelveen en Uitgeest. Zij mogen zich een jaar lang de beste vereniging van Nederland noemen, een ware teamprestatie.

Meer berichten