Foto: Aangeleverd
Bedrijf in Beeld

'Easyslim.nu werkt!'

  Bedrijf in Beeld

BEVERWIJK - Dat afslanken ook anders kan, bewijst Easyslim.nu. Al meer dan vijftig vestigingen door heel Nederland volgen het voorbeeld van Karin Hut-van Meerten, die Easyslim.nu in 2015 in Nederland introduceerde. Karin van Twuyver opende in Limmen 1 november 2017 haar deuren in Limmen, 1 juli 2018 in Egmond aan den Hoef en sinds 1 november 2018 in Beverwijk.

Behandelingen verwijderen vet

Veel denken bij het woord 'afvallen' aan strenge diëten en/of veel sporten. Daardoor is het niet voor iedereen een haalbare kaart om die overtollige kilo's kwijt te raken. Via behandelingen bij Easyslim.nu is afvallen echter voor iedereen binnen handbereik.

Bij Easyslim.nu vinden klanten geen fitnessapparaten maar behandelkamers waar zij aangesloten worden aan een geavanceerd apparaat, door middel van pads op het lichaam. Hiermee worden vetcellen geleegd via ultrasound, en op het zelfde moment worden de spieren getraind via elektrostimulatie. Afslanken gaat snel zonder enige inspanning. "De spieren worden veel intensiever getraind dan in de sportschool, en zonder gevaar op blessures. Ook cellulite wordt minder, en de huid strakker.''

"Vaak hebben mensen al van alles gedaan om af te vallen." Het is geweldig om te zien hoe ook deze klanten met de week slanker worden. "En bovendien krijgen zij meer zelfvertrouwen." Gemakkelijk afvallen en spieren verstevigen? Bel of mail voor een proefbehandeling en intake van 69 euro nu voor 39 euro (geldig tot 15 april 2019). Easyslim.nu Beverwijk, Biesland 17, tel: 06-36546338, Easyslum.nu Limmen, Schipperslaan4H, Limmen, 06-85852603, Easyslim.nu Egmond, Mosselaan 67, Egmond a/d Hoef, 06-36320962.

Meer berichten