Nieuwbouw Noorderweg Kreekrijk.
Nieuwbouw Noorderweg Kreekrijk. ((Foto: Kennemerland Beheer BV))
Bedrijf in Beeld

Start verkoop tweede fase nieuwbouwwijk Kreekrijk

  Bedrijf in Beeld

ASSENDELFT - In Assendelft start zaterdag 25 mei de verkoop van de tweede fase van nieuwbouwwijk Kreekrijk! Nu de woningen van de eerste fase volop in aanbouw zijn, wordt de verkoop van het nieuwe deelgebied gestart. Noorderweg verkoopt hier vijftien riante watervilla's met garage en tuin aan het water.

De twaalf twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen zijn gasloos en worden voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De woningen hebben standaard drie of vier slaapkamers en zijn nog uit te breiden. De badkamers worden voorzien van een wastafel, zwevend toilet, betegelde douchehoek en ligbad. De woningen liggen op ruime kavels op 2 schiereilanden en worden omringd door een grote waterpartij!

Ook deze woningen van Noorderweg worden gebouwd door Kees Pronk Bouwmaatschappij in het traditionele bouwsysteem waardoor het comfort en de kwaliteit hoog zijn en er veel flexibiliteit is om de woningen aan te passen aan de wensen van de koper!

De verkoop start zaterdag 25 mei in de keet op de bouwplaats van Kreekrijk, achter de nieuwe school. Tussen 10.00 en 12.00 uur staan verkoopmedewerkers van Bert van Vulpen Makelaars klaar om alle informatie over de woningen te delen. Ook van aannemer Kees Pronk Bouwmaatschappij en ontwikkelaar Noorderweg zijn adviseurs aanwezig voor alle technische vragen en specificaties.

Meer informatie: www.kreekrijk-noorderkade.nl

Meer berichten