DE JONG presenteert haar verschillende fietsendragers overzichtelijk in de winkel.
DE JONG presenteert haar verschillende fietsendragers overzichtelijk in de winkel. ((Foto: DE JONG Kampeer & Recreatie))
Bedrijf in Beeld

Fiets- en wandelweekend bij De Jong Kampeer & Recreatie

  Bedrijf in Beeld

HILLEGOM DE ZILK - DE JONG Kampeer & Recreatie houdt zaterdag 18 en zondag 19 mei een fiets- en wandelweekend. Het wordt een actief weekend met verschillende demonstraties en leuke activiteiten.  De LOWA Experience Trailer komt langs, de bezoekers kunnen een portemonnee maken met restmateriaal van Vaude en is er een podoloog aanwezig. Tijdens het fiets- en wandelweekend staat het team van DE JONG Kampeer & Recreatie klaar en kunnen bezoekers het uitgebreide assortiment op de verschillende afdelingen bekijken. DE JONG zorgt voor koffie.

Probeer Lowa wandelschoenen

Kopstuk van het fiets- en wandelweekend is de Lowa Experience Trailer die zaterdag en zondag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen de mogelijkheid het schoenenmerk Lowa, dat dit jaar hoofdsponsor is van de Nijmeegse Vierdaagse, te ervaren. De wandelaar leert alles over het merk en mag de schoenen in de praktijk testen. Hiervoor zijn twee wandelroutes uitgezet in en rondom De Zilk. De Bloemenwandeling is 5,35 km en de langere wandeling, met de op dit moment bijzondere naam Herfstwandeling, is 11,06 km. De routes staan op Route.nl en zijn te verkrijgen bij DE JONG in de winkel. Wie een eigen route in gedachte heeft, mag natuurlijk ook gewoon zijn eigen weg gaan.

Podologie Praktijk

Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en het behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt. Tijdens het fiets- en wandelweekend is Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog van Podologiepraktijk Bollenstreek, op vrijdag en zaterdag bij DE JONG aanwezig.Vertegenwoordiger van Falke is zaterdag aanwezig om te adviseren over de juiste wandelsokken.

Portemonnee met Vaude

Als duurzame onderneming let Vaude er op dat de resten bij het snijden zo klein mogelijk blijven, maar helemaal te vermijden is afval nooit. Sinds januari heeft Vaude in Zuid-Duitsland een upcycling fabriek. Hier worden van restmateriaal, door onder andere Noura Batrdouk, een Syrische vluchteling, mooie shopper-tassen gefabriceerd. Het betreft een gefinancierd project van de Duitse Federale Milieustichting (DBU) met vluchtelingen. Zaterdag is de vertegenwoordiger van Vaude aanwezig en kunnen de bezoekers zelf portemonneetjes maken van de reststoffen van Vaude fietstassen.

Fietsendragers

Tijdens het fiets- en wandelweekend laat DE JONG alle mogelijkheden zien om een (elektrische) fiets veilig mee te nemen op camper, caravan of auto. Zo heeft het merk Pro User diverse dragers voor op de auto. Van het merk Thule zijn er fietsendragers voor op de dissel, in de garage van de camper of achterop de caravan of camper. Het merk Enduro heeft een speciaal uitschuifbaar model voor op de dissel van de caravan. Worden de fietsen te zwaar om achterop de caravan of camper te tillen? Hiervoor heeft DE JONG het Prostor Lift fietsenrek, die tot 60 kilo mag tillen. Kom langs en krijg advies.

In het fiets- en wandelweekend is DE JONG Kampeer & Recreatie aan de Beeklaan zaterdag open van 9.00 tot 17.00 uur; zondag van 11.00 tot 17.00 uur

DE JONG Kampeer & Recreatie
Beeklaan 18a
Hillegom De Zilk
0252-517717
verkoop@kampeercentrumdejong.nl
www.dejongrecreatie.nl

Meer berichten