Start verkoop 24 woningen en 6 kavels in 't Zand

  Bedrijf in Beeld

't ZAND - BPD en KUIN Vastgoedontwikkeling VOF starten 1 oktober start met de verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject 't Zand Noord in 't Zand. Deze fase bestaat uit 24 woningen en 6 vrije kavels. Aannemingsbedrijf KUIN uit Bovenkarspel is verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

't Zand Noord fase 1a is een ruim opgezette wijk met een groen karakter en veel water. De locatie nabij de Korte Bosweg vormt het startpunt voor de uitbereiding van 't Zand. Er worden 24 duurzame, gasloze woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen, vrijstaande woningen. Daarnaast worden er ook 6 ruime vrije kavels aangeboden waarop je je eigen droomhuis kunt realiseren. De koopsommen van de woningen starten bij

€ 217.500,-- v.o.n. en de kavels starten vanaf € 137.000,- v.o.n.

Op 1 oktober start de online inschrijving en komt alle verkoopdocumentatie beschikbaar op de website: www.nieuwbouw-tzandnoord.nl. Daarnaast wordt er een inloopavond georganiseerd voor belangstellenden om eventuele vragen te stellen en de flyer op te halen. De inloopavond vindt plaats tussen 19.00 en 20.30 uur in 'De Jonge Prins' in 't Zand (Keinsmerweg 42). De betrokken partijen van het project, zoals de ontwikkelaar, de aannemer en makelaars, zijn hier bij aanwezig. De inschrijving sluit op 10 oktober om 17.00 uur.

Meer berichten