(Foto: Artist impression)

Woningen De Nieuwe Veiling in verkoop

  Bedrijf in Beeld

Woningen De Nieuwe Veiling in verkoop

AMSTERDAM - Gebiedsontwikkelaar BPD geeft donderdag 10 oktober het startsein voor de online verkoop van veertien appartementen in fase 7 van De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin BV uit Bovenkarspel neemt de bouw van de appartementen voor zijn rekening.

Het voormalige veilingterrein De Wuyver wordt omgetoverd in een prachtige woonwijk met aansprekende architectuur. Fase 1 tot en met 6 is grotendeels opgeleverd en bewoond en bestaat uit diverse woningtypen. Alleen in fase 7 worden appartementen gerealiseerd. Er komen veertien appartementen verdeeld over drie woonlagen met koopsommen van € 189.500,- tot € 349.500,- vrij op naam. De twee- en driekamerappartementen beschikken allen over een eigen parkeerplaats op maaiveld en een balkon. De twee appartementen op de bovenste woonlaag hebben daarnaast nog een riant dakterras.

Vanaf 10 oktober is alle verkoopdocumentatie te vinden op www.nieuwbouw-denieuweveiling.nl en is de online inschrijving geopend. Voor aanvullende vragen kunnen belangstellenden maandag 14 oktober tussen 18.00 en 19.30 uur langskomen bij Bakker Schoon Makelaardij. Ook is de Rabobank uitgenodigd om vrijblijvend financieel advies te geven. De inschrijving sluit donderdag 17 oktober om 17.00 uur.

De Nieuwe Veiling

De nieuwbouwlocatie van De Nieuwe Veiling beslaat een terrein van circa tien hectare in Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk. De ligging is heerlijk rustig aan de rand van de dorpskern van Noord-Scharwoude met al zijn voorzieningen. In totaal worden er in de Nieuwe Veiling circa 240 woningen gerealiseerd.

Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-denieuweveiling.nl

Meer berichten